fredag den 29. januar 2010

Kemo på samlebånd

Forrige torsdag var et solo-trip, - dvs. førstegangs særbehandling. Anden torsdag foregik det på samlebånd. Otte stole i lokalet, fire over for hinanden - det føltes som en damefrisørsalon. Stemningen var lige sådan, mange kendte hinanden fra tidligere, - der manglede heller ingen ugeblade. Sammenligningen forstærkedes af damen overfor, der skulle have håret beskyttet med en flyverhjelm, der fik hende til at ligne Nuser i rollen som piloten fra første verdenskrig. Og frisørerne var erstattet af sygeplejersker, der gik rundt mellem kunderne og lagde drops.

Hjemvejen gik via lægehuset i Slangerup for at få en hurtig aftale fredag morgen, Og ellers til ro for at pleje lungebetændelsen ...

1 kommentar:

  1. Hej Kai.
    Godt du er hjemme fra salonen. Du skal åbenbart ikke have en kuldehætte der nedsætter aktivitet og dermed påvirkning i hårrødderne mens den kraftigste medicin påvirkning finder sted.
    Nu må I så være hjemme og klar til at agere plejefamilie for de pelsede. Husk at det ikke er sengen der plejer en lungebetændelse bedst. Det bedste er faktisk at tusse almindeligt rundt, evt gå en lille tur el. lign., så der kommer ventilation i de fine grene i lungetræet. Det er også godt at bevæge armene lidt, eller af og til at puste ud af en lille fløjtemund/ kyssemund. (Lidt modstand på udåndingen). Husk også at skifte stilling rigtig ofte i sengen. Siger sangen ikke "først en ½ time på den en´side - så en ½ time på den anden" den er god at tænke på.

    SvarSlet