onsdag den 17. februar 2010

Tilbage til Start

Weekenden mellem 3. og 4. dosis kemo endte med høj feber. Mandag morgen drog vi til Hillerød Sygehus, som kaldte det kemofeber, men samtidig målte for højt blodsukker og fejl ved stenten i galdevejene.

Altså liggende transport til Helsingør Sygehus og flere dages venten i operationskøen. Nu har vi aftalt at møde i Hillerød til 4. dosis kemo torsdag morgen. Og så må vi se på urinvejsinfektionen igen. Lidt træls / Kai

1 kommentar:

  1. Kære Kai.
    Godt med lidt nyt fra højen. Det ser ud til at kræve sin mand det du for tiden gennemgår.
    Jeg kender jo kroppen som en fantastisk "maskine" som til tider får sit eget liv. Hvor der sker ting og sager som man overhovedt ikke er herre/kvinde over uanset hvor meget man forsøger med sit interlekt.
    Efterhånden som du løfter lidt for sløret forstår man at det er en rigtig hård tid du/i er ude i! Hvis du har overskud til bøger skulle Albert Camus har skrevet en rigtig god bog med overvejelser om liv og død. Har desværre ikke en konkret titel men tænkte at ordet måske kan være en måde at forholde sig til det der sker i og omkring en.
    Her går livet godt. Der er stadig masser af sne omkring os. Vi(Molly, pigerne og jeg) har lige været i Høl hvor vi byggede en hel snemandsfamilie på toppen af den store klippe. Der står de nu og skuer ud over det smukke landskab.
    Sender jer kærlig og friske vinterhilsner fra det smukke Bornholm

    SvarSlet